Ready to smash your goals!

Ben jij op zoek naar een personal trainer in arnhem en omstreken?
Dan kan ik je zeker helpen !

Voedingsbegeleiding

Professionele hulp bij afvallen

 

Ben jij opzoek naar professionele hulp bij afvallen?

of je fitter voelen,  beter slapen en energieker je bed uit ?

 De begeleiding die ik geef op het gebied van voeding is per persoon afhankelijk . Door te kijken naar jouw doelstellingen en wat je ervoor over hebt om ze te behalen, begeleid ik je op het gebied van voeding. Afhankelijk van in hoeverre je op je voeding wil letten kijken we samen naar een passend schema.

 Ik heb een opleiding voor gewichtsconsulent afgerond, maar ben bewust niet bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) aangesloten, omdat ik van mening ben dat de meeste werkwijzen erg achterhaald zijn en er onvoldoende wordt gekeken naar factoren zoals werk en levensstijl.

 Naast voeding, is slaap een essentieel onderdeel van het fit zijn. Het is daarom belangrijk om te kijken naar je slaapritme en na te gaan of je fit wakker wordt of jdat e juist jezelf uit bed moet slepen om de dag te beginnen. Als je problemen ervaart met je slaapritme kan ik je hier ook mee helpen!

Veel eten hoeft niet per se een reden te zijn waarom een persoon niet fit is. Onregelmatig ongebalanceerd eten zijn belangrijke factoren waarom je aankomt. Het kan ook zo zijn dat je juist veel afvalt als gevolg van stress, slapeloosheid en vaak ziek zijn.   

Diëten zoals Keto, Sonja Bakker en Atkins richten zich op de korte termijn effecten. Na een traject bij Smash Goals PT zal je blijvend resultaat hebben en leer je hoe je gemakkelijk op je streefgewicht kan blijven.

Tijdens de voedingsbegeleiding zal ik afhankelijk van je doel elke 2 tot 5 weken jouw voedingsschema voor je samenstellen. In dit voedingsschema neem ik zo veel mogelijk van jouw voorkeuren mee, zodat het ook haalbaar is. Je hoeft niet meer na te denken over wat je vandaag gaat eten, alles wordt voor je uitgewerkt.

Het is per persoon verschillend welke methode het beste bij jou past en hoeveel tijd en energie je zelf wilt steken in het voedingsproject.

Je caloriebehoefte op trainingsdagen zijn altijd anders dan op rustdagen. Net als de behoefte aan micronutrienten (vitamine, mineralen en spoorelementen). Wat heeft je lichaam nodig en op welk moment kan die dit het beste opnemen?

Ervaringen

Een kleine drie maanden geleden ben ik begonnen met personal training en voedingsadvies bij Maikey. Sporten deed ik al wel maar haalde niet de gewenste resultaten. Deels door mijn eigen motivatie en deels door het gebrek aan kennis.

In een eerste gesprek heb ik mijn doelen besproken. Maikey heeft mij vanaf dat moment enthousiast meegenomen in zijn plan en geeft hierover zeer duidelijke uitleg. Hij motiveert en maakt de voedingsschema’s duidelijk maar vooral ook lekker, waarbij je ook je eigen wensen kenbaar kan maken. De voeding is voor mij makkelijk vol te houden omdat er elke dag wel iets is om naar uit te kijken. 

Tijdens het sporten krijg ik duidelijke uitleg over houding en waarom we iets doen. Dit is prettig zo leer ik het ook om voor de toekomst goed te doen.

Na 3 maanden ben ik al voelbaar sterker, 6 kilo afgevallen zonder spierverlies en is mijn vetpercentage van bijna 20% gezakt naar 13%!

Mijn doelen zijn voor nu nog niet bereikt maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit met behulp van Maikey gaat lukken! 

Na een veel te lange tijd met rugklachten rondgelopen te hebben tijdens het sporten, ben ik in november begonnen met personal training bij Maikey. Elke week heb ik een full-body workout waarbij de focus ligt op mijn core. Dit doen wij onder andere met de conventional deadlift, waarbij ik elke week mijn grens op zoek en deze verleg.

Alle bewegingen voer ik op een verantwoorde manier uit, met tips en aanwijzingen van Maikey. Hij geeft professioneel uitleg en advies vanuit zijn passie.
Door hem heb ik het plezier in het trainen weer teruggevonden en train ik nu pijnvrij!

In maart 2021 werd ik besmet met COVID-19. Ik werd ernstig ziek en lag weken op bed. Ik herstelde niet en er werd long covid geconstateerd. Na een jaar revalideren, onder begeleiding van een fysiotherapeut en andere deskundigen, mocht ik ‘zelf’ verder ‘opbouwen’. De focus moest met name liggen op spier- en conditie opbouw. Tevens moest ik ook weer leren eten. Dit moest wel allemaal onder begeleiding. Ik koos ervoor bij Maikey Guy, van Smash goals, personal training te nemen. Guy maakte een plan van aanpak waarin we samen rustig opbouwden met kracht training. Vooral in het begin was het zoeken naar een juiste balans en opbouw. Met name de combinatie van krachttraining en voeding doen mij enorm goed. Guy maakte een voedingsschema zodat ik weer leerde te eten. 6 keer per dag kleine hoeveelheden. Hij maakt de perfecte samenstelling qua voedingsstoffen zodat mijn lichaam aansterkt. Ik slaap beter, voel me fitter en ik val af. Het klinkt gek, meer eten en toch afvallen. Maar door de ziekte en het niet eten, heb ik roofbouw gepleegd op m’n lichaam. Mijn lichaam heeft dat wat hij binnen kreeg, allemaal opgeslagen. En daar kom je dus van aan. Zodra je lichaam de juiste combinaties en hoeveelheden aan voedingsstoffen binnen krijgt, kan je dus afvallen. Ik houd een schema bij waarin ik mijn gewicht, slaap, inname van vocht ( drinken) en andere belangrijke invul. Guy kan dit schema inzien en zo ziet hij als er zaken veranderen en kunnen we dingen bijstellen. Stapsgewijs word ik steeds gezonder en steeds meer de oude ‘ik’ van voor mijn ziekte, zowel fysiek als mentaal. Tevens mooi meegenomen dat het schema drie weken hetzelfde  is en ik niet na hoef te denken wat ik nu toch weer moet eten 😉

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Guy heb leren kennen en hij mij helpt om weer beter te worden. Guy is een warm en vriendelijk persoon. Hij is zeer begaan met zijn klanten en denkt graag met je mee. Hij zal er alles aan doen om jouw doelen te behalen.

Wacht niet langer en neem contact op!

Werkgebied

Personal trainer Westervoort
Personal trainer Arnhem
Personal trainer Elst
Personal trainer Velp
Personal trainer Duiven
Personal trainer Zevenaar
Personal trainer Huissen