Ready to smash your goals!

Ben jij op zoek naar een personal trainer in arnhem en omstreken?
Dan kan ik je zeker helpen !

Personal training

Bij Smash Goals PT is personal training altijd een breed begrip!

Als personal trainer vind ik het belangrijk om je te begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van sport en voeding. We kijken naar je levensstijl en passen deze aan indien nodig. Als je aan het revalideren bent van een blessure of juist terugkomende blessures wilt voorkomen sta ik voor je klaar met een persoonlijk plan. Tijdens het traject kijken ik samen met jou naar jouw doelstellingen en hoe je deze kunt smashen!

Tijdens mijn trainingen staat de juiste manier van uitvoering centraal. Samen gaan wij stapsgewijs te werk door goed naar je lichaam te luisteren. Hierdoor voorkom je dat je te snel je lichaam overbelast. Door de voortgang goed bij te houden werken we overzichtelijk naar jouw doel.

Tijdens de intake gaan we samen zitten om te kijken wat jouw doelstelling is, aan de hand daarvan neem ik een vragenlijst met je door.

Afhankelijk van jouw doelstelling maak ik een periodisering voor jouw doelstelling. Dit komt allemaal in een track sheet te staan waar in jij zelf dagelijks een x aantal vragen beantwoord zo dat de begeleiding die ik je kan geven 100% optimaal is. Hoe meer jij invult, hoe beter de begeleiding.

Nadat we jouw doelstelling hebben besproken en daarvoor het plan van aanpak hebben vastgesteld gaan we kijken naar de voeding mocht dit nodig zijn voor jou te behalen doelen.

 Ik maak om de 2-5 weken een nieuw voedingsschema voor je en houd daarbij altijd rekening met jouw eetwensen. Het moet immers wel vol te houden zijn.

Jij staat er in je traject nooit alleen voor; communication is key! 

Je kunt altijd appen met vragen en ik zal bij veranderingen in het door jouw ingevulde track sheet ook altijd contact met jou opnemen als er iets aan de hand is.

Smash Goals PT werkt in de omgeving:

Arnhem

Arnhem-zuid

Elst

Velp (gelderland)

Duiven

Zevenaar

Giesbeek

Oosterbeek

Ervaringen

Een kleine drie maanden geleden ben ik begonnen met personal training en voedingsadvies bij Maikey. Sporten deed ik al wel maar haalde niet de gewenste resultaten. Deels door mijn eigen motivatie en deels door het gebrek aan kennis.

In een eerste gesprek heb ik mijn doelen besproken. Maikey heeft mij vanaf dat moment enthousiast meegenomen in zijn plan en geeft hierover zeer duidelijke uitleg. Hij motiveert en maakt de voedingsschema’s duidelijk maar vooral ook lekker, waarbij je ook je eigen wensen kenbaar kan maken. De voeding is voor mij makkelijk vol te houden omdat er elke dag wel iets is om naar uit te kijken. 

Tijdens het sporten krijg ik duidelijke uitleg over houding en waarom we iets doen. Dit is prettig zo leer ik het ook om voor de toekomst goed te doen.

Na 3 maanden ben ik al voelbaar sterker, 6 kilo afgevallen zonder spierverlies en is mijn vetpercentage van bijna 20% gezakt naar 13%!

Mijn doelen zijn voor nu nog niet bereikt maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit met behulp van Maikey gaat lukken! 

Na een veel te lange tijd met rugklachten rondgelopen te hebben tijdens het sporten, ben ik in november begonnen met personal training bij Maikey. Elke week heb ik een full-body workout waarbij de focus ligt op mijn core. Dit doen wij onder andere met de conventional deadlift, waarbij ik elke week mijn grens op zoek en deze verleg.

Alle bewegingen voer ik op een verantwoorde manier uit, met tips en aanwijzingen van Maikey. Hij geeft professioneel uitleg en advies vanuit zijn passie.
Door hem heb ik het plezier in het trainen weer teruggevonden en train ik nu pijnvrij!

In maart 2021 werd ik besmet met COVID-19. Ik werd ernstig ziek en lag weken op bed. Ik herstelde niet en er werd long covid geconstateerd. Na een jaar revalideren, onder begeleiding van een fysiotherapeut en andere deskundigen, mocht ik ‘zelf’ verder ‘opbouwen’. De focus moest met name liggen op spier- en conditie opbouw. Tevens moest ik ook weer leren eten. Dit moest wel allemaal onder begeleiding. Ik koos ervoor bij Maikey Guy, van Smash goals, personal training te nemen. Guy maakte een plan van aanpak waarin we samen rustig opbouwden met kracht training. Vooral in het begin was het zoeken naar een juiste balans en opbouw. Met name de combinatie van krachttraining en voeding doen mij enorm goed. Guy maakte een voedingsschema zodat ik weer leerde te eten. 6 keer per dag kleine hoeveelheden. Hij maakt de perfecte samenstelling qua voedingsstoffen zodat mijn lichaam aansterkt. Ik slaap beter, voel me fitter en ik val af. Het klinkt gek, meer eten en toch afvallen. Maar door de ziekte en het niet eten, heb ik roofbouw gepleegd op m’n lichaam. Mijn lichaam heeft dat wat hij binnen kreeg, allemaal opgeslagen. En daar kom je dus van aan. Zodra je lichaam de juiste combinaties en hoeveelheden aan voedingsstoffen binnen krijgt, kan je dus afvallen. Ik houd een schema bij waarin ik mijn gewicht, slaap, inname van vocht ( drinken) en andere belangrijke invul. Guy kan dit schema inzien en zo ziet hij als er zaken veranderen en kunnen we dingen bijstellen. Stapsgewijs word ik steeds gezonder en steeds meer de oude ‘ik’ van voor mijn ziekte, zowel fysiek als mentaal. Tevens mooi meegenomen dat het schema drie weken hetzelfde  is en ik niet na hoef te denken wat ik nu toch weer moet eten 😉

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Guy heb leren kennen en hij mij helpt om weer beter te worden. Guy is een warm en vriendelijk persoon. Hij is zeer begaan met zijn klanten en denkt graag met je mee. Hij zal er alles aan doen om jouw doelen te behalen.

Wacht niet langer en neem contact op!

Werkgebied

Personal trainer Westervoort
Personal trainer Arnhem
Personal trainer Elst
Personal trainer Velp
Personal trainer Duiven
Personal trainer Zevenaar
Personal trainer Huissen