Ready to smash your goals!

Ben jij op zoek naar een personal trainer in arnhem en omstreken?
Dan kan ik je zeker helpen !

Over mij

Hi ik ben Maikey, misschien wel jouw nieuwe personal trainer.

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen, omdat mijn visie op het gebied van voeding(diëtiek) en training niet door de gemiddelde sportschool of personal trainer wordt aangeboden.

Daarnaast liep ik in het werkveld vaak tegen dezelfde problemen tijdens het begeleiden van mijn klanten.

Nu ik voor mezelf werk, bepaal ik helemaal zelf hoe ik de begeleiding aan mijn klanten aanbied.

Ik ben een aantal jaar geleden gestopt als chef-kok om me volledig te focussen op mijn hobby, namelijk sport. Mede omdat ik gezonde voeding en de juiste manier van beweging goed weet te combineren, weet ik voor elke doelstelling de ideale weg te vinden voor mijn klanten.

Door mijn jarenlange ervaring als sporter heb ik mezelf ontwikkeld tot een ervaringsdeskundige op het gebied van sport en diëtiek. Ik heb mijn eigen weg kunnen vinden naar een fit en gezond leven.

Tijdens mijn jeugd kampte ik met overgewicht en heb ik allerlei diëten gevolgd, maar deze hadden geen blijvend effect. Door middel van mijn genoten opleidingen Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende kok heb ik mij ontwikkeld tot een goede kok. Ik neem dat dan ook mee in het maken van voedingsschema’s voor mijn klanten. Vervolgens heb ik de opleidingen Voedingsdeskundige, Fitness master en personal trainer gevolgd. Nu combineer ik mijn kennis als kok met de kennis als voedingsdeskundige/personal trainer om mensen te helpen. 

Ik kijk altijd naar het individu en maak samen met hem of haar een plan van aanpak. Niks is te gek als we maar positief vooruitgang blijven boeken!

Vaak merk ik dat de klanten die al langer bezig zijn met het proberen te behalen van hun doelstelling en daarbij allemaal soorten begeleiding hebben gekregen, nog niet de juiste weg voor hen hebben gevonden. Alle wegen leiden naar rome, alleen welke weg past het beste bij jouw lichaam en doelstelling.

Ervaringen

Een kleine drie maanden geleden ben ik begonnen met personal training en voedingsadvies bij Maikey. Sporten deed ik al wel maar haalde niet de gewenste resultaten. Deels door mijn eigen motivatie en deels door het gebrek aan kennis.

In een eerste gesprek heb ik mijn doelen besproken. Maikey heeft mij vanaf dat moment enthousiast meegenomen in zijn plan en geeft hierover zeer duidelijke uitleg. Hij motiveert en maakt de voedingsschema’s duidelijk maar vooral ook lekker, waarbij je ook je eigen wensen kenbaar kan maken. De voeding is voor mij makkelijk vol te houden omdat er elke dag wel iets is om naar uit te kijken. 

Tijdens het sporten krijg ik duidelijke uitleg over houding en waarom we iets doen. Dit is prettig zo leer ik het ook om voor de toekomst goed te doen.

Na 3 maanden ben ik al voelbaar sterker, 6 kilo afgevallen zonder spierverlies en is mijn vetpercentage van bijna 20% gezakt naar 13%!

Mijn doelen zijn voor nu nog niet bereikt maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit met behulp van Maikey gaat lukken! 

Na een veel te lange tijd met rugklachten rondgelopen te hebben tijdens het sporten, ben ik in november begonnen met personal training bij Maikey. Elke week heb ik een full-body workout waarbij de focus ligt op mijn core. Dit doen wij onder andere met de conventional deadlift, waarbij ik elke week mijn grens op zoek en deze verleg.

Alle bewegingen voer ik op een verantwoorde manier uit, met tips en aanwijzingen van Maikey. Hij geeft professioneel uitleg en advies vanuit zijn passie.
Door hem heb ik het plezier in het trainen weer teruggevonden en train ik nu pijnvrij!

In maart 2021 werd ik besmet met COVID-19. Ik werd ernstig ziek en lag weken op bed. Ik herstelde niet en er werd long covid geconstateerd. Na een jaar revalideren, onder begeleiding van een fysiotherapeut en andere deskundigen, mocht ik ‘zelf’ verder ‘opbouwen’. De focus moest met name liggen op spier- en conditie opbouw. Tevens moest ik ook weer leren eten. Dit moest wel allemaal onder begeleiding. Ik koos ervoor bij Maikey Guy, van Smash goals, personal training te nemen. Guy maakte een plan van aanpak waarin we samen rustig opbouwden met kracht training. Vooral in het begin was het zoeken naar een juiste balans en opbouw. Met name de combinatie van krachttraining en voeding doen mij enorm goed. Guy maakte een voedingsschema zodat ik weer leerde te eten. 6 keer per dag kleine hoeveelheden. Hij maakt de perfecte samenstelling qua voedingsstoffen zodat mijn lichaam aansterkt. Ik slaap beter, voel me fitter en ik val af. Het klinkt gek, meer eten en toch afvallen. Maar door de ziekte en het niet eten, heb ik roofbouw gepleegd op m’n lichaam. Mijn lichaam heeft dat wat hij binnen kreeg, allemaal opgeslagen. En daar kom je dus van aan. Zodra je lichaam de juiste combinaties en hoeveelheden aan voedingsstoffen binnen krijgt, kan je dus afvallen. Ik houd een schema bij waarin ik mijn gewicht, slaap, inname van vocht ( drinken) en andere belangrijke invul. Guy kan dit schema inzien en zo ziet hij als er zaken veranderen en kunnen we dingen bijstellen. Stapsgewijs word ik steeds gezonder en steeds meer de oude ‘ik’ van voor mijn ziekte, zowel fysiek als mentaal. Tevens mooi meegenomen dat het schema drie weken hetzelfde  is en ik niet na hoef te denken wat ik nu toch weer moet eten 😉

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Guy heb leren kennen en hij mij helpt om weer beter te worden. Guy is een warm en vriendelijk persoon. Hij is zeer begaan met zijn klanten en denkt graag met je mee. Hij zal er alles aan doen om jouw doelen te behalen.

Wacht niet langer en neem contact op!

Werkgebied

Personal trainer Westervoort
Personal trainer Arnhem
Personal trainer Elst
Personal trainer Velp
Personal trainer Duiven
Personal trainer Zevenaar
Personal trainer Huissen